Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 01:30

Angelina Topić peta na svetu!

Autor: Lazar Nikolić

petak 01.03.2024.

23:25

Izvor: Sportske.net, Beta


Srpska atletičarka Angelina Topić zauzela je danas peto mesto u skoku uvis na >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Svetskom prvenstvu u dvorani u Glazgovu.
Topić se zaustavila na preskočenih 1.92 metra. Na narednoj visini od 1,95 metara prvi put nije bila uspešna, pa je odlučila da naredna dva pokušaja prenese na visinu od 1,97 metara, ali nije uspela da preskoči tu visinu iz dva pokušaja.
Zlato je pripalo Nikoli Olislagers iz Australije koja je iz trećeg pokušaja preskočila 1,99 metara.
Srebro je osvojila Ukrajinka Jaroslava Mahučik, a Lia Apostolovski iz Slovenije je stigla do bronze.
Srpski atletičar Elzan Bibić nije uspeo da se plasira u finale trke na 1.500 metara, pošto je sa vremenom 3:39,98 minuta zauzeo četvrto mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović izdvojio par igrača, ali jednog posebno: „Ako nastavi ovako, imaćemo jako oružje u napadu!“

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024

Autor: Aleksandar Obrenović . . četvrtak 29.02.2024. . . 23:03 . . Izvor: Sportske.net ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Milica Gardašević šesta na svetu

Izvor: B92, 03.Mar.2024

Srpska atletičarka u skoku udalj Milica Gardašević zauzela je šesto mesto na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu...Gardašević je bila blizu medalje, ali na kraju nije uspela da se domogne pobedničkog postolja...Gardašević je do uspeha karijere došla skokom od 6.74 metara, što joj je ujedno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.