Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 03:31

Obradović izdvojio par igrača, ali jednog posebno: „Ako nastavi ovako, imaćemo jako oružje u napadu!“

Autor: Aleksandar Obrenović

četvrtak 29.02.2024.

23:03

Izvor: Sportske.net


Željko Obradović je oduševljen načinom na koji je igrala njegova ekipa večeras protiv Efesa. Iako se to na njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << licu uglavnom ne može videti, Obradović je posle meča ovoga puta imao dosta razloga za zadovoljstvo jer je ekipa bez Džejmsa Nanelija, Tristana Vukčevića i Balše Koprivice odigrala sjajno. 
„Danas je bila važna utakmica, imperativ pobede je u svakoj utakmici. To je naša sudbina. Naša tri reprezentativca su došli na trening u sredu i uspeli smo da uradimo neke stvari koje smo radili na treningu. Veoma sam radostan zbog toga. Imali su neverovatnu energiju u veoma lepoj košarkaškoj utakmici. Njihovi procenti šuta su bili neverovatni (Efesovi), zbog toga je ovo timska pobeda. Naravno, energija sa tribina je bilo nešto što je veoma, veoma važno“, objasnio je Obradović. 
Zek Ledej je danas odigrao svih 40 minuta. 
„On je neko ko je borac, uvek daje sve za tim. Takva je odluka bila. Aleksa je odigrao fantastičnu utakmicu, Kevin takođe. Ne treba zaboraviti ni učinak Anđušića koji je svojim kretnjama u napadu pravio probleme Efesu. Ponitka… Čak i Bruno i Frenk su pomogli timu. Ovo je važna pobeda. Trifa, naravno… Timski smo odigrali i pobedili“, rekao je on. 
Posebno je izdvojio Danila Anđušića na kraju svog izlaganja. 
„Svojim radom na treninzima Anđušić je zavredio minute. Ako bude nastavio ovako, sigurno da će dobiti minute i da ćemo biti još jači u napadu„, r

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.