Izvor: Pančevac-online.com, 29.Nov.2022, 23:21

AMERIKANCI JAČI OD IRANA: Pulišićev gol dovoljan za osminu finala sa Holandijom!

Zrela partija mladog tima SAD-a. Fudbaleri Sjedinjenih Američkih Država plasirali su se osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru, pošto su pobedili Iran rezultatom 1:0, u trećem kolu grupe B. Bio je ovo direktan duel za drugo mesto na tabeli. Amerikanci su morali da dobiju ovu utakmicu i odigrali su je bez greške. Iranu je bio […] The post AMERIKANCI JAČI OD IRANA: Pulišićev gol dovoljan za osminu finala sa Holandijom! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VAŽAN DOGOVOR POSTIGNUT TOKOM POLUVREMENA Bajdenova administracija odobrila prodaju oružja Kataru

Izvor: Blic, 29.Nov.2022

Bajdenova administracija je u utorak odobrila prodaju oružja Kataru u vrednosti od milijardu dolara u transakciji koja je predstavljena tokom poluvremena ključne utakmice Svetskog prvenstva 2022. u Dohi između Irana i Sjedinjenih Američkih Država.

Nastavak na Blic...

SRBIJA JE JAČA NEGO PRE ČETIRI GODINE ALI SMO I MI! ŠVAJCARSKI IGRAČI PRED DUEL SA SRBIJOM Elvedi: Zaustaviću Mitrovića!

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Nov.2022, 14:57

Zategnuta Švajcarska čeka Srbiju, tu nema dileme. Naš dužnik sa prošlog Mundijala iz Rusije pružio nam je priliku da poravnamo račune. Orlovima će biti potrebna pobeda kako bi izborili plasman u osminu finala Svetskog prvenstva, a sve je moglo da bude teže da su Švajcarci izdrži do kraja susreta...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.