Izvor: Pančevac-online.com, 30.Nov.2022, 14:57

SRBIJA JE JAČA NEGO PRE ČETIRI GODINE ALI SMO I MI! ŠVAJCARSKI IGRAČI PRED DUEL SA SRBIJOM Elvedi: Zaustaviću Mitrovića!

Zategnuta Švajcarska čeka Srbiju, tu nema dileme. Naš dužnik sa prošlog Mundijala iz Rusije pružio nam je priliku da poravnamo račune. Orlovima će biti potrebna pobeda kako bi izborili plasman u osminu finala Svetskog prvenstva, a sve je moglo da bude teže da su Švajcarci izdrži do kraja susreta sa Brazilom, odnosno da nisu pali […] The post SRBIJA JE JAČA NEGO PRE ČETIRI GODINE ALI SMO I MI! ŠVAJCARSKI IGRAČI PRED DUEL SA SRBIJOM Elvedi: Zaustaviću Mitrovića! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Od Piksija do Piksija: Srbija na ovo čeka duge 24 godine

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2022

Poslije dva kola grupne faze Prvenstva svijeta u Kataru, Srbiju očekuje odlučujući duel za plasman u osminu finala sa Švajcarskom, 2. decembra na stadionu 974 (20 sati).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.