AKO HRVATI PROĐU DALJE: Evo kada će Srbija igrati sa komšijama u četvrtfinalu Svetskog prvenstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 18:38

AKO HRVATI PROĐU DALJE: Evo kada će Srbija igrati sa komšijama u četvrtfinalu Svetskog prvenstva

Još nije poznat protivnik "kockastima".

Vaterpolisti Srbije su sa 14:12 pobedilio SAD u poslednjem meču grupne faze na Svetskom prvenstvu u Dohi. Tako su izabranici Uroša Stevanovića osvojili prvo mesto i izborili direktan plasman u četvrtfinale planetarnog šampionata.

Još nije poznato sa kim ćemo igrati, ali se očekuje da to bude selekcija Hrvatske koja će u osmini finala igrati protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kine ili Brazila. Oni još nisu odigrali grupni meč i ko pobedi ide na megdan našim komšijama.

Hrvatima je takođe to vrlo bitan meč, jer sa pobedom će i oni da overe vizu za Pariz.

Četvrfinalni meč Srbije je na programu 13. februara i to u 19 časova. Naravno, moguća je promena satnice, ali za sada je ovo važeće.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatima se posrećilo – protiv Kine za plasman na OI i meč sa Srbijom

Izvor: B92, 09.Feb.2024

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske igraće u osmini finala Svetskog prvenstva u Dohi protiv Kine, koja je savladala Brazil 10:8 u okviru grupe B...Kinezima je to bila prva pobeda na turniru, dovoljna za treće mesto i prolaz u nokaut fazu...Osim Kine u osminu finala prošla je i Francuska, dok su Grci,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.