Zbog pretnje bombom zatvoren granični prelaz između Kanade i SAD

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jan.2017, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog pretnje bombom zatvoren granični prelaz između Kanade i SAD

Jedan od glavnih graničnih prelaza između Kanade i SAD, zatvoren je i evakuisan danas zbog pretnje bombom, saopštila je policija.

Putnici s obe strane prelaza Sen-Bernar-de-Lakol, koji se nalazi 60 kilometara južno od Montreala u istočnoj kanadskoj provinciji Kvebeku, blokirani su nešto posle 9.00 po lokalnom vremenu (15.00 po centralnoevropskom vremenu) posle pretećeg telefonskog poziva upućenog carinama, rekla je za Frans pres Ingrid Aslen, iz bezbednosne službe Kvebeka. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Ona je rekla da su sve zgrade evakuisane i da je dva sata posle zatvaranja prelaza i pretraga prostorija i dalje u toku.

Ovaj granični prelaz koji se nalazi između kanadske provincije Kvebek i američke države Njujork, i dalje je zatvoren prema navodima kanadske granične službe, a vozačima automobila ili autobusa je rečeno da idu ka drugim najbližim prelazima 20 kilometara zapadno ili 50 kilometara istočno od tog mesta.

Preko ovog važnog američko-kanadskog prelaza prođe više od dva miliona posetilaca godišnje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle pretnje bombom, otvoren granični prelaz SAD - Kanada

Izvor: N1 televizija, 06.Jan.2017

Ponovo je otvoren jedan od glavnih graničnih prelaza između Kanade i SAD, koji je danas satima bio zatvoren, a aputnici i vlasti evakuisane zbog pretnje bombom, javili su iz kanadske granične službe...Kanadski zvaničnici nisu rekli da li je nešto nađeno, samo da policija istražuje i da je prelaz...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.