Vidovnjakinja umesto nestale devojčice pronašla telo žene

Izvor: Blic, 12.Avg.2010, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidovnjakinja umesto nestale devojčice pronašla telo žene

Australijska vidovnjakinja, unajmljena da pomogne u slučaju nestale devojčice, dovela je policiju do tela nestale žene, prenosi “Dejli telegraf”.

Neimenovana žena, koja za sebe kaže da je vidovita, ispričala je policiji svoju viziju, koja je trebalo da predstavlja trag koji će policajce dovesti do šestogodišnje devojčice Kiše Ejbrahams.

Međutim, policija je, sledeći instrukcije vidovnjakinje, u parku Nuragingi u Dunsajdu, predgrađu Sidneja, pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << deo tela koji pripada Kristi Mekdugal, majci dvoje dece, koja se od 19. juna vodila kao nestala.

Iako žena nije pronašla devojčicu, policija je odlučila da se i dalje oslanja na njenu pomoć u daljoj istrazi.

"Veoma je interesantna činjenica da je ženu njen osećaj doveo baš do tog određenog dela parka. Još uvek istražujemo taj deo, jer nam je njen predlog veoma zanimljiv”, izjavila je Pamela Jang, glavna detektivka koja radi na slučaju devojčice nestale pre dvanaest dana.

Kiša Ejbrahams je nestala 31. jula, nakon što ju je majka smestila u krevet.

Prednja vrata kuće su bila otključana i nisu pronađeni dokazi nasilnog ulaska, ali deteta nigde od tada nema.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.