Težak žreb za Đokovića u Dubaiju, na startu protiv Muzetija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2022, 12:23

Težak žreb za Đokovića u Dubaiju, na startu protiv Muzetija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković na startu turnira u Dubaiju igraće protiv Italijana Lorenca Musetija, odlučeno je žrebom.

Museti je, zajedno uz Endija Marija i Maleka Džazirija dobio specijalnu pozivnicu za učešće na turniru.

U drugom kolu, srpskog tenisera čeka bolji iz duela Karena Hačanova i Aleksa de Minora, potencijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << protivnik u četvrtfinalu je Roberto Bautista Agut, a u polufinalu Feliks Ože-Alijasim.

Turnir u Dubaiju, iz serije 500, biće prvi Đokovićev u ovoj godini, nakon što je deportovan iz Australije i nije učestvovao na gren slemu u Melburnu.

Titulu u Dubaiju brani Aslan Karacev, a Novak će pokušati da ga osvoji šesti put u karijeri.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Održan žreb u Dubaiju, Novak na startu protiv Italijana

Izvor: RTS, 19.Feb.2022

Najbolji teniser sveta Novak Đoković na startu turnira u Dubaiju igraće protiv Italijana Lorenca Musetija, odlučeno je žrebom. . Novak će učešće na turnirima u 2022. godini započeti u Dubaiju, protiv Italijana Lorenca Musetija...Mečevi prvog kola na programu su...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.