Izvor: RTS, 19.Feb.2022, 13:08

Održan žreb u Dubaiju, Novak na startu protiv Italijana

Najbolji teniser sveta Novak Đoković na startu turnira u Dubaiju igraće protiv Italijana Lorenca Musetija, odlučeno je žrebom.
Novak će učešće na turnirima u 2022. godini započeti u Dubaiju, protiv Italijana Lorenca Musetija.

Mečevi prvog kola na programu su u ponedeljak i utorak, dok je finale zakazano za nedelju.
Museti je, uz Endija Marija i Maleka Džazirija, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dobio specijalnu pozivnicu za učešće na turniru. 
U drugom kolu, srpskog tenisera čeka bolji iz duela Karena Hačanova i Aleksa de Minora, potencijalni protivnik u četvrtfinalu je Roberto Bautista Agut, a u polufinalu Feliks Ože-Alijasim.
Turnir u Dubaiju iz serije 500, koji počinje u ponedeljak, biće prvi Đokovićev u ovoj godini, nakon što je deportovan iz Australije i nije učestvovao na grend slemu u Melburnu.
Titulu u Dubaiju brani Aslan Karacev, a Novak će pokušati da ga osvoji šesti put u karijeri.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRESEDAN! Đoković se u Dubaiju odlučio na NEUOBIČAJEN potez

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2022, 10:04

Smislena odluka, fokus na jednom..Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, na turniru ATP serije 500 u Dubaiju igraće samo u konkurenciji singlova...Iako je najčešće kada dugo ne igra, Đoković najpre nastupio u dublu, a zatim i u pojedinačnoj konkurenciji, međutim ovoga puta nije prijavljen za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.