Izvor: Blic, 04.Dec.2016, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Kamion udario u autobus s čirlidersicama, poginula žžena, više povređenih

U sudaru kamiona i školskog autobusa, koji je prevozio grupu čirlidersica iz srednje škole u zapadnom Teksasu, stradala je jedna osoba, dok je sedam povredjeno.

Osoba koja je poginula identifikovana je kao Elizabet Poup (52), koja je bila jedan od sponzora čirlidersica.

Od sedam povredjenih, koji su prebačeni u obližnje bolnice, četvoro je pušteno kući.

Do sudara je došlo kada se autobus, u kojem se nalazilo šest čirlidersica i dvoje sponzora, vraćao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa fudbalske utakmice u Kolorado Sitiju u Teksasu, rekao je školski inspektor u okrugu Iran-Šefild Kevin Alen.

Oskar Viljareal iz Odeljenja za javnu bezbednost Teksasa rekao je da je kamion, sa kojim se autobus sudario, izgubio kontrolu pokušavajći da izbegne udarac u automobil kojem su otkazale kočnice.

On je dodao da istražitelji još uvek pokušavaju da utvrde uzrok sudara, ali je naglasio da je put bio mokar zbog kiše.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.