Izvor: Blic, 04.Dec.2016, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA U TEKSASU Kamion udario u autobus s čirlidersicama, poginula žžena

U sudaru kamiona i školskog autobusa, koji je prevozio grupu čirlidersica iz srednje škole u zapadnom Teksasu, stradala je jedna osoba, dok je sedam povređeno.

Bus carrying cheerleaders crashes in Texas https://t.co/nbk1aklYd6 #newyork #nyc pic.twitter.com/MR5bqbjpo3

Osoba koja je poginula identifikovana je kao Elizabet Poup (52), koja je bila jedan od sponzora čirlidersica.

Od sedam povređenih, koji su prebačeni u obližnje bolnice, četvoro je pušteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kući.

Texas officials: Bus carrying cheerleaders crashes, 8 hurt https://t.co/8yHqPpJnBE pic.twitter.com/axE8PDNPwS

Do sudara je došlo kada se autobus, u kojem se nalazilo šest čilidersica i dvoje sponzora, vraćao sa fudbalske utakmice u Kolorado Sitiju u Teksasu, rekao je školski inspektor u okrugu Iran-Šefild Kevin Alen.

One dead and seven hurt in Texas when bus carrying high school cheerleaders crashes into tractor trailer https://t.co/8jTQnGRYJg pic.twitter.com/54Ata4iw1b

Oskar Viljareal iz Odeljenja za javnu bezbednost Teksasa rekao je da je kamion, s kojim se autobus sudario, izgubio kontrolu pokušavajći da izbegne da udari u automobil, kojem su otkazale kočnice.

On je dodao da istražitelji još pokušavaju da utvrde uzrok sudara, ali je naglasio da je put bio mokar zbog kiše.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) KAMION ULETEO U AUTOBUS SA ČIRLIDERSICAMA: Jedna žena mrtva, sedam devojčica povređeno

Izvor: Kurir, 04.Dec.2016

...Coming up on #WorldNewsTonight w/@CeciliaVegaABC, @ABonTV reports on the fatal crash involving a bus full of cheerleaders: pictwittercom/MhFd9S8lsW..Poginula je Elizabet Poup (52), jedan od sponzora čirlidersica..Od sedam povređenih, koji su prebačeni u obližnje bolnice, četvoro je pušteno kući..Do...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.