Rusija: Avion proklizao na snegu, zarobljeno 1.500 putnika

Izvor: B92, 04.Jan.2017, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: Avion proklizao na snegu, zarobljeno 1.500 putnika

Tri osobe lakše su povređene kada je ruski putnički avion po snegu skliznuo sa piste nakon sletanja na aerodrom u Kalinjingradu, saopštili su zvaničnici.

Usled incidenta oko 1.500 putnika ostalo zaglavljeno na aerodromu u tom zapadnom ruskom gradu.

"Devet letova je odloženo jer je aerodrom zatvoren najmanje do 18 sati po lokalnom vremenu. Oko 1.500 ljudi čeka na aerodromu", rekao je za Tas portparol aerodroma "Hrabrovo", dodavši da je svim putnicima poslužena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hrana i piće.

Avion "Aeroflota" erbas A-320 prevozio je 167 putnika iz Moskve, a neimenovani aerodromski izvor rekao je ranije ruskoj agenciji da aerodrom nema posebnu opremu da bi mogao da pomeri avion sa piste.

Ruska istražna komisija je pokrenula krivičnu istragu o ovom incidentu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski avion proklizao u snegu, tri osobe lakše povređene (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 04.Jan.2017

Tri osobe su povređene kada je putnički avion po snegu skliznuo sa piste nakon sletanja...Incident se dogodio na aerodromu u Kalinjingradu, saopštili su zvaničnici...Aeroflot Airbus A321 passenger plane skids off Runway after heavy snow in #Kaliningrad, #Russia #aviation pic.twitter.com/xKhTcBvb7X..Kako...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.