Izvor: Blic, 14.Maj.2024, 15:01

"DOSTA TOGA SAM PREĆUTALA" Duška Vučinić iskreno: "Ovo je NAJTEŽA EVROVIZIJA koju sam radila, izgubio se smisao, OKOLNOSTI SU SVE UPROPASTILE"

Znamo što se dešavalo na velikoj sceni Evrovizije, uživo u prenosu. Međutim, kako je sve izgledalo sa one druge strane, što bi rekli, iza kulisa, kakva je bila atmosfera u Malmeu i kako su se izvođači ponašali., ko je bio razočaran, a ko je pozitivno iznenađen, otkrila je u "Jutru na Blic" Duška Vučinić, šefica službe za korporativni imidž i odnose s javnošću RTS-a.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Duška Vučinić o svim zakulisnim skandalima u Malmeu: “Moja najteža Evrovizija do sada”

Izvor: Luftika.rs, 14.Maj.2024

Šefica Službe za odnose s javnošću RTS-a, Duška Vučinić, izjavila je po povratku u Srbiju da joj je za 20 godina ovo bila najteža Evrovizija jer “nije bila evrovizijska”.. – Drugačije živimo i to je promenilo Evroviziju. U ovom trenu Evrovizija nije spremna za ovakve događaje. Tenzično...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.