Partizan sutra dočekuje Vojvodinu, debi Alberta Nađa na klupi crno-belih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2024, 12:54

Partizan sutra dočekuje Vojvodinu, debi Alberta Nađa na klupi crno-belih

Posle duela sa Crvenom zvezdom na "Karađorđu", pred ekipom Vojvodine je još jedan zanimlj meč. "Lale" u četvrtak u 16.55 gostuju u Humskoj kod ekipe Partizana.

"Očekuje nas teška utakmica protiv velikog tima, iako trenutno nema pozitivne rezultate. Ipak, Partizan je pre mesec dana bio prvi i borio se za prvo mesto. Doživeli su neke promene, ali mi moramo da gledamo nas i da se pripremimo što bolje. U tim velikim klubovima te promene uz negativne rezultate često >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mogu da ih učine i najopasnijim. Smatramo da je naša svaka naredna utakmica kao finale. Što se tiče igrača, Đorđević još uvek ima problem, ali videćemo još danas i sutra da li ćemo moći da računamo na njega", rekao je Bandović.

On je ponovio da bez obzira na rivala, Vojvodina neće odstupati od svojih ideja.

"Mi nećemo menjati naš stil igre, jer smatram da Vojvodina kao veliki klub treba da igra na taj način. Pokazali smo na poslednjih nekoliko utakmica da igramo veoma dobro i na istim stvarima ću da insistiram. Sigurno da će i Partizan doživeti tu neku vrstu šok terapije, ali nikad se ne zna, nećemo da se obaziremo na to, već da se mi pripremimo najbolje što možemo", naglasio je Bandović.

Susret dva velika rivala ujedno će biti i debi novog šefa stručnog štaba beogrdske ekipe, Alberta Nađa koji je na toj poziciji zamenio Igora Duljaja.

"Imamo problema sa povredama, ali ekipa koja sutra izađe na teren pokušaće da pobedi ekipu koja je u svom piku. U poslednje vreme igraju dobro, imaju dobre rezultate i dići će motivisani na naš stadion. Pokušaćemo sve da učinimo da izađemo kao pobednici. Neće biti lako, jer Vojvodina igra trenutno najbolje od svih superligaških ekipa, u najboljem je svom momentu", rekao je Nađ.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nađ odradio prvi trening sa ekipom: Donosi li novi trener povratak "zaboravljenih" u Partizanu? /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 01.Maj.2024

Nakon poraza od TSC-a u Humskoj su se odlučili za smenu trenera Igora Duljaja, na čije mesto je postavljen njegov doskorašnji pomoćnik Albert Nađ. Fudbaleri Partizana su u sredu odradili prvi trening pod komandom novog šefa, koji je ekipu predvodio i u 173. "večitom derbiju".

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.