Izvor: S media, 03.Maj.2013, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODICA DOŽIVELA ŠOK: Odvezla decu u školu i pojavila se nakon 11 godina! (VIDEO)

Amerikanka Brenda Hist (54) pre 11 godina je svoju decu odvezla u školu i misterozno je nestala da bi je pronašli živu na ulicama Floride, ali kao beskućnicu.

Brenda, koja je po zanimanju knjigovođa, živela je sa suprugom i dvoje dece. Njena porodica je u potpunom šoku jer su shvatili da je Brenda sve vreme živela na ulici.

Li se ponovo oženio 2009. godine. On kaže da njihova deca nikada nisu bila kao druga, jer su ih ismejavali da im je otac kriv za >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nestanak majke.

Policija objašnjava da je Brenda nestala u momentu kada je brakorazvodna parnica bila u toku. Pošto joj je odbijena socijalna pomoć, ona je tog jutra, pre 11 godina, rešila da se pridruži ostalim beskućnicima koji su je poveli sa sobom.

Brenda još uvek se nije javila deci i bivšem mužu, a socijalne ustanove joj trenutno pomažu da svoj život povrati u normalu.

(Net.hr, foto: PrtSc/youtube)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.