PODIGLA PRAŠINU: Prva voditeljka bez vela na državnoj arabijskoj televiziji!

Izvor: Press, 05.Avg.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODIGLA PRAŠINU: Prva voditeljka bez vela na državnoj arabijskoj televiziji!

Prezenterka je čitala vesti iz londonskog studija Al Ekhbarija, kanala koji poseduje državna televizija Arabije. Ovo je prva voditeljka u deset godina, otkako postoji ovaj kanal, koja se pojavila bez vela, prenosi "Metro". Al Ekhbarija je bila i prva televizija koja je promovisala ženu u ulozi voditeljke/spikerka, na samom početku svog rada 2004. godine. 

Pojava voditeljke izazvala je burne reakcije na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Twitteru ali i seriju novinskih članaka na saudijskim portalima. Dok su neki pozdravili ovakvu pojavu jer smatraju da je to napredak u razvoju prava žena, drugi su smatrali sramotnim činom i kršenjem verskih običaja. 

Pročitajte još:
KONTRAMERE: Rusi zatvaraju nebo za evropske letove?
Stupilo na snagu primirje u pojasu Gaze!
POLUDELA KLIMA: U Letoniji izmerena najviša temperatura do sada!
   
Televizijski kanal objavio je saopštenje u kojem je obećao da se incident više neće ponoviti.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ČITALA VESTI BEZ VELA: Prelepa voditeljka podigla Saudijsku Arabiju na noge! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2014

Reakcije su bile različite. Dok su jedni pozdravili njenu pojavu smatrajući da je to napredak u razvoju prava žena, drugi su ipak negodovali jer su mišljenja da je lepa voditeljka prekršila verske običaje ..Televizijska voditeljka, čije ime nije objavljeno, podigla je čitavu Saudijsku Arabiju...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.