Izvor: RuskaRec.ru, 09.Mar.2017, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIS donirao sredstva Univerzitetskoj dečjoj klinici „Tiršova“ u Beogradu

NIS pustio u rad 14. mini elektranu u blizini Novog Kneževca Donacija dečjoj klinici „Tiršova“ rezultat je široke filantropske akcije koju su inicirali zaposleni NIS-a donirajući novčana sredstva, koja je kompanija potom udvostručila. Akcija se zatim proširila i na NIS-ove benzinske stanice pod nazivom „ Praznična čarolija je u našim rukama“, gde je od svake kupovine od 25 ili više litara derivata, kompanija donirala po 25 dinara za potrebe „Tiršove“. Medicinski aparati koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << će biti obezbeđeni zahvaljujući ovoj donaciji će u velikoj meri olakšati i ubrzati lečenje dece u „Tiršovoj“. Na ovaj način, NIS je pružio podršku jednoj od najznačajnijih i najstarijih medicinskih ustanova u zemlji i regionu koja je namenjena prvenstveno zdravstvenoj zaštiti najmlađe populacije. „Slogan kojim se vodi NIS je „Budućnost na delu“, a ta budućnost su upravo naša deca. Stoga kompanija NIS kontinuirano ulaže u projekte namenjene deci. Kada je reč o pomoći dečjoj klinici u Tiršovoj, veliku zahvalnost dugujemo našim zaposlenima i našim potrošačima, na tome što smo se svi zajedno uključili u akciju koja je jedna od najbitnijih u našim životima“, izjavio je  Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a. Fotografija NIS Prof. dr Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj zahvalio se kompaniji NIS na pomoći i naglasio izuzetan značaj donacije u procesu obezbeđivanja značajne medicinske opreme klinici. „Donacija NIS-a ujedno je i najveća koju je ova zdravstvene ustanova primila sa doniranim sredstvima u iznosu od oko 17 miliona dinara. Ovim sredstvima nabavićemo medicinske aparate koji se svakodnevno koriste za najbolju dijagnostiku i lečenje dece”, izjavio je dr Radojičić. Potpisan sporazum o strateškom partnerstvu između NIS-a i BASF-a Svečanom uručenju donacije prisustvovali su Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a, Sanja Lubardić, zamenik generalnog direktora NIS-a i direktor Funkcije za odnose sa javnošću i komunikacije, Aleksej Černikov, zamenik generalnog direktora NIS-a i direktor Bloka Promet, profesor doktor Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj, zaposleni NIS-a i Univerzitetske dečje klinike „Tiršova“, kao i mališani koji se leče u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Kompanija NIS donirala sredstva Univerzitetskoj dečjoj klinici „Tiršova“ u Beogradu

Izvor: Vostok.rs, 10.Mar.2017, 12:55

Kompanija NIS uručila je danas donaciju Univerzitetskoj dečjoj klinici „Tiršova“ u Beogradu. Donacija se sastoji od sredstava koji su prikupili zaposleni NIS-a, zatim sama kompanija, kao i potrošači, i namenjena su nabavci medicinske opreme koja će unaprediti rad ove zdravstvene ustanove....

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.