KO ĆE OSVOJITI NOBELA ZA MIR? Među 329 nominovanih našli se beloruska disidentkinja, klimatska aktivistkinja i ruski opozicionar

Izvor: Kurir, 30.Sep.2021, 10:57

KO ĆE OSVOJITI NOBELA ZA MIR? Među 329 nominovanih našli se beloruska disidentkinja, klimatska aktivistkinja i ruski opozicionar

Ovogodišnja Nobelova nagrada za mir mogla bi da završi u rukama beloruske disidentkinje u egzilu Svetlane Tihanovske, klimatske aktivistkinje Grete Tunberg ili Reportera bez granica, rekli su norveški stručnjaci za nagradu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KO ĆE DOBITI NOBELA ZA MIR? Glavni kandidati Greta Tunberg, beloruska opozicionarka Tihanovska, Navaljni i novinari

Izvor: Blic, 30.Sep.2021

Ovogodišnja Nobelova nagrada za mir mogla bi da ode u ruke beloruskoj opozicionarki u egzilu Svetalni Tihanovskoj, klimatskoj aktivistkinji Greti Tunberg ili medijskoj organizaciji poput Reportera bez granica (RSF), kažu norveški stručnjaci za prestižno priznanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.