Italija priprema grandiozan nastup na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024, 19:52

Italija priprema grandiozan nastup na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Italijanske kompanije razvijaju visoko inovativne tehnologije koje u značajnoj meri mogu unaprediti poljoprivredu u Srbiji. Kompletan lanac proizvodnje, od obrade zemljišta do pakovanja i distribucije biće predstavljen na kolektivnom nastupu te apeninske zemlje na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, čulo se na konferenciji za novinare u Palati Italije, uoči najznačajnijeg agrobiznis događaja koji se otvara u subotu.
“Zahvaljujući Agenciji ICE/ITA, odnosno ekonomskom odeljenju italijanske Ambasade, Italija će se predstaviti sa najznačajnijim kompanijama iz poljoprivredno- prehrambenog sektora”, poručio je ambasador Luka Gori, ističući da Poljoprivredni Sajam u Novom Sadu predstavlja tradicionolano...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.