Izvor: Vesti-online.com, 10.Jul.2017, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor video: Zglobni autobus se pred užasnutim putnicima prepolovio!

Ovo je bizaran trenutak kad se autobus tokom rutinske vožnje raspao na dva dela. Zaglušujuća buka dvozglobnog autobusa koji se bukvalno prepolovio, upozorila je putnike na potencijalnu katastrofu.

Nekoliko sekundi pošto je putnica došla do pokretnog zgloba, prednji deo autobusa se odvojio od zadnjeg. Nakon što se deo vozila zakucao u tlo, krov autobusa se obrušio prema rupi, putnici su vrišteći potrčali prema zadnjim vratima, pokušavajući da izbegnu krhotine koje su letele prema njima.

Incident se dogodio u petak, u Palohi, u južnom Brazilu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeziva scena iz brazilskog GSP-a: Autobus se pokidao na dva dela iz čista mira! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2017

Zastrašujući trenutak kada se "dupli" autobus tokom vožnje raspao na dva dela dogodio se u Brazilu. Na svu sreću, u autobusu nije bilo mnogo putnika, a i od njih većina je sedela...Incident, koji se dogodio u Palohi na jugu zemlje, započeo je užasnom škripom, a putnica koja stoji na vratima zagledala...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.