Jeziva scena iz brazilskog GSP-a: Autobus se pokidao na dva dela iz čista mira! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2017, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziva scena iz brazilskog GSP-a: Autobus se pokidao na dva dela iz čista mira! (VIDEO)

Zastrašujući trenutak kada se "dupli" autobus tokom vožnje raspao na dva dela dogodio se u Brazilu. Na svu sreću, u autobusu nije bilo mnogo putnika, a i od njih većina je sedela.

Incident, koji se dogodio u Palohi na jugu zemlje, započeo je užasnom škripom, a putnica koja stoji na vratima zagledala se baš u "zglob", što je nagoveštavalo nevolju. Čula se zaglušujuća buka raspadanja vozila. Ubrzo se "harmonika" >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pocepala, a putnici iz drugog dela pohrlili su da izađu. Sudeći po njihovoj brzini da se sklone iz vozila, drugi deo se, srećom, zaustavio na putu.

Mnogi su u komentarima naveli da ih čudi hladnokrvnost putnika, kao da su već prisustvovali nečemu sličnom. Opet, na sreću, niko se nije vozio u delu autobusa koji se pocepao.



(Telegraf.rs / Izvor: thesun.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.