FEDERER ŠOKIRAO SVET: Ne igra do kraja godine!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FEDERER ŠOKIRAO SVET: Ne igra do kraja godine!

Foto: Tanjug/Ap

Teniski svet je šokiran! Trenutno treći teniser  sveta i jedan od najboljih igrača u ovom sportu, Rodžer Federer, neće igrati do 2017. godine.

Švajcarac je saopštio da će neće igrati na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, kao i do kraja 2016. godine.

"Dragi prijatelji, užasno sam razočaran što moram da saopštim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da neću igrati na Olimpijskim igrama za Švajcarsku, i da ću propustiti ostatak sezone.

Nakon što sam uzeo u obzir sve opcije posle konsultacija sa mojim doktorima i timom, doneo sam jako tešku odluku da završim ovu sezonu u 2016. godini, jer mi treba duži period oporavka zbog operacije kolena koju sam imao ranije ove godine.

Doktori su mi savetovali da ako želim da igram na turu bez povreda još nekoliko godina, što sam i planirao, moram da svojim kolenima i telu dam period oporavka.

Teško je što propuštam ostatak sezone. Ali dobra stvar je što sam shvatio koliko sam srećan što nisam imao mnogo problema sa povredama tokom karijere. Ljubav prema tenisu, takmičenjima, i naravno vama navijačima, ostaje netaknuta.

Motivisan sam više nego ikad, i fokusiraću se da se vratim jači, zdraviji i u formi kako bih bio spreman za 2017. godinu.

Hvala vam za vašu podršku, Rodžer," zaključio je Federer.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završena sezona za Federera!

Izvor: Večernje novosti, 26.Jul.2016

Razočaran sam što neću predstavljati Švajcarsku na Olimpijskim igrama i što ću propustiti ostatak sezone - rekao je Rodžer Kraj sezone za Rodžera Federera! Najbolji švajcarski teniser je putem Fejsbuka obavestio navijače da je doneo veoma tešku odluku i da se nada da...

Nastavak na Večernje novosti...

Federera čeka strmoglav pad: Evo gde bi mogao da završi Švajcarac na ATP listi

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2016, 19:07

Sportsku javnost u utorak je šokirala vest da je Rodžer Federer odlučio da zbog zdravstvenih problema ne igra u nastavku sezone...To ujedno znači da će Švajcarac doživeti i veliki pad na ATP listi jer će do kraja sezone na svom kontu imati samo 2.130 bodova, koliko je do sada osvojio ove godine...To...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.