Izvor: Vostok.rs, 16.Okt.2013, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Drimlajner" prilikom sletanja izgubio deo trupa

16.10.2013. -

Na nebu iznad indijskog grada Bangalor avion Boing 787 "Drimlajner" aviokompanije Er Indija doživeo je nesreću. Prilikom sletanja avion je izgubio panel sa trupa. Piloti su uspeli da se bezbedno spuste, niko od 148 putnika nije nastradao.

Uzroci kvara nisu poznati.

U januaru ove godine aviokompanije su odbijale da lete "Drimlajnerima" zbog problema sa pregrevanjem glavnog akumulatora. U aprilu, posle otklanjanja kvara, letovi su obnovljeni, međutim, pojavili su se drugi problemi.

Izvor: Glas Rusije    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Novi šamar za Boingov "drimlajner"

Izvor: B92, 16.Okt.2013

Nju Delhi -- Velika metalna ploča otpala je sa Boingovog "drimlajnera" avio-kompaije Er Indija, usred leta od Delhija do Bangalora...Problemi Er Indije sa Boingovim "drimlajner" avionima izgleda da ne prestaju. Naime, metalni panel otpao je u subotu sa trupa aviona Boinga 787, usred leta od Delhija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.