Apel na američke državljane u Briselu da ostanu kod svojih kuća

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Nov.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel na američke državljane u Briselu da ostanu kod svojih kuća

Ambasada SAD u Briselu apelovala je danas na američke državljane u Belgiji da ostanu kod svojih kuća, pošto su lokalne vlasti upozorile na ozbiljnu opasnost od terorističkih napada.

U saopštenju ambasade se između ostalog navodi "Ako morate da idete napolje, izbegavajte gužve".

Dodaje se da treba izbegavati javni prevoz, sportska takmičenja, rezidencijalne kvartove, hotele, klubove, restorane, škole, i tržne centre.

Belgijski premijer Šarl Mišel >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je izjavio da su teroristi spremali napade oružjem i eksplozivom na više mesta "slično atentatima u Parizu" i da je zato u Briselu u danas proglašen najviši stepen uzbune zbog "ozbiljne i preteće terorističke opasnosti".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Američka ambasada u Belgiji upozorila svoje građane na oprez

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Nov.2015

BRISEL - Američka ambasada u Belgiji zatražila je od Amerikanaca u toj zemlji da ostanu u svojim domovima nakon što su lokalne vlasti upozorile na prijetnju ozbiljnog i trenutnog terorističkog napada u regiji Briselu...U saopćenju objavljenom na svom websiteu u subotu, ambasada je upozorila američke...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.