Izvor: Sportal.rs, 24.Maj.2024, 08:41

Marko Gudurić ne može da dočeka PAO, a iz glave mu ne izbija - Srbija: Jedva čekam(o)!

Srpski reprezentativac Marko Gudurić ponovo igra Fajnal-for Evrolige sa Fenerbahčeom. Završni turnir Evrolige počinje ovog petka u Berlinu, a otvara ga upravo Gudurić sa svojim Fenerom protiv Panatinaikosa od 18 sati. U drugom polufinalu, od 21 sat, sastaju se Olimpijakos i Real Madrid u reprizi prošlogodišnjeg finala (koje je okončano onim ludim košem Serhija Ljulja za titulu).
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istorija drži na oku Real, a ostali se uzdaju u "anti-Real" sujeverne podatke: Četiri tima, jedan cilj - titula Evrolige!

Izvor: Sportal.rs, 24.Maj.2024

Kulminacija sezone u Evroligi je pred nama - ovog petka počinje Fajnal-for u Berlinu! Četiri ekipe su ostale u borbi za trofej i očekuju nas istinski spektakli u polufinalima: Fenerbahče - Panatinaikos od 18 sati, i tri sata kasnije Real Madrid - Olimpijakos.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.