Ambasada SAD u Briselu: Ostanite kod kuće

Izvor: B92, 21.Nov.2015, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada SAD u Briselu: Ostanite kod kuće

Ambasada SAD u Briselu apelovala je na američke državljane u Belgiji da ostanu kod svojih kuća, zbog upozorenjae na ozbiljnu opasnost od terorističkih napada.

U saopštenju ambasade se između ostalog navodi "Ako morate da idete napolje, izbegavajte gužve".

Dodaje se da treba izbegavati javni prevoz, sportska takmičenja, rezidencijalne kvartove, hotele, klubove, restorane, škole, i tržne centre.

Belgijski premijer Šarl Mišel je izjavio da su teroristi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spremali napade oružjem i eksplozivom na više mesta "slično atentatima u Parizu" i da je zato u Briselu u danas proglašen najviši stepen uzbune zbog "ozbiljne i preteće terorističke opasnosti".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Apel na američke državljane u Briselu da ostanu kod svojih kuća

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Nov.2015

Ambasada SAD u Briselu apelovala je danas na američke državljane u Belgiji da ostanu kod svojih kuća, pošto su lokalne vlasti upozorile na ozbiljnu opasnost od terorističkih napada...U saopštenju ambasade se između ostalog navodi "Ako morate da idete napolje, izbegavajte gužve"...Dodaje se da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.