Izvor: Danas, 30.Sep.2022, 16:34

Subotica: Povremeni prekidi u vodosnabdevanju dela Bajnata i Prozivke do srede

JKP “Vodovod i kanalizacija” Subotica saopštilo je da će zbog obimnih radova na sanaciji oštećenja na magistralnoj vodovodnoj mreži, nastalih prilikom izvođenja radova na izgradnji gasnih instalacija, u različitim vremenskim intervalima počev od petka, 30. septembra, a zaključno sa sredom, 5. oktobrom, dolaziti do povremenih prekida u vodosnabdevanju delova naselja Bajnat i Prozivka.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Subotica: Prekid u vodosnabdevanju na Senćanskom putu i u Bajnatskoj

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Sep.2022

SUBOTICA – Zbog obimnih radova na sanaciji oštećenja na magistralnoj vodovodnoj mreži, nastalih prilikom izvođenja radova na izgradnji gasnih instalacija, od danas do srede, 5. oktobra,  povremeno će dolaziti predkida u vodosnabdevanju na delu Senćanskog puta, od raskrsnice sa Bajnatskom do...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.