SNS: Koalicija sa DS dugoročno donosi loše rezultate

Izvor: Blic, 09.Jul.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Koalicija sa DS dugoročno donosi loše rezultate

Zrenjanin - Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Vojvodine Predrag Matejin pozvao je danas sve stranke u Vojvodini da se pridruže naprednjacima u rekonstrukciji pokrajinske vlade, jer je vlast Demokratske stranke loše rešenje za Vojvođane.

- Ne bi bio toliki problem što to ne prihvata DS, to je donekle razumljivo. Najveći problem je što njeni koalicioni partneri na nivou >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pokrajine Vojvodine, mislim tu na LSV i SVM, to odbijaju da prihvate i nastavljaju da pružaju podršku DS u Pokrajini, koja opstaje na vlasti i nastavlja da arči novac građana na isti, još gori način nego što je to radila do sada - rekao je Matejin.

Na konferenciji za novinare u Zrenjaninu, one je ocenio da najave rekonstrukcije Vlade Vojvodine bez ulaska SNS u nju, predstavljaju kozmetičke promene, ali su u suštini i veoma opasan način da se u narednom periodu omogući da do promena u Vojvodini uopšte ne dođe, sve do redovnih izbora 2016. godine.

- Građani Vojvodine žele i zaslužuju novu pokrajinsku vlast na čelu sa SNS koja je na nivou cele Republike pokazala da istinski želi, zna i može da našoj zemlji omogući izlazak iz duboke krize koja je generisana u prethodnih 12 godina vlasti DS - rekao je on.

Matejin je dodao da SNS ima jasan plan za rešavanje nagomilanih problema u Vojvodini i da je ozbiljno i odgovorno pristupila izradi i donošenju novog Statuta Pokrajine.

- Zato pozivamo sve stranke i pojedince koji shvataju da je stanje u Vojvodini alarmantno i da će jedino SNS u narednom periodu omogućiti izlazak iz sveopšte krize, da nam se pridruže u istinskoj rekonstrukciji vlasti u Pokrajini i sprečavanje njene dalje agonije i propadanja - dodao je funkcioner SNS.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: DS loše rešenje za Vojvodinu

Izvor: RTS, 09.Jul.2014

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Vojvodine Predrag Matejin pozvao sve stranke u Vojvodini da se pridruže naprednjacima u rekonstrukciji pokrajinske vlade, jer je, kako je ocenio, vlast Demokratske stranke loše rešenje za Vojvođane. .."Ne bi bio toliki problem što...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.