Radomir Nikolić za Vučića: Znam šta je stranačka disciplina

Izvor: Radio 021, 17.Feb.2017, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radomir Nikolić za Vučića: Znam šta je stranačka disciplina

Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) i sin predsednika Srbije Tomislava Nikolića, Radomir Nikolić potvrdio je da je glasao da kandidat te partije za predsednika Srbije bude Aleksandar Vučić.

On je naveo da je taj stav izneo na sednici vrha stranke održanoj u utorak.

- Dobro znam zašto sam tako glasao, kao što dobro znam i šta je stranačka disciplina, a svoje mišljenje o >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << toj temi sam izneo na prethodnom sastanku Predsedništva - naveo je Nikolić za Večernje novosti.

Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) odlučiće popodne o kandidatu te stranke za predsednika Srbije, a prema informacijama naprednjaka svih 185 odbora podržalo je kandidaturu Aleksandra Vučića.

Autor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Radomir Nikolić: Dogovoriće se tata i Vučić

Izvor: Kurir, 18.Feb.2017, 10:33

...Odluku da Vučić bude kandidat za predsednika Srbije u ime SNS podržao je i Radomir Nikolić, sin Tomislava Nikolića..Prilikom glasanja Nikolić je digao ruku, kako kaže naš izvor, visoko gore, da svi vide da je i on za Vučića..- Posle sednice ljudi su prilazili Radomiru i raspitivali se za...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.