Ðorđević: Nismo imali rešenja za Burusisa

Izvor: Press, 09.Avg.2014, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðorđević: Nismo imali rešenja za Burusisa

Srpski košarkaši izgubili su večeras rezultatom 66:64 u utakmici 1. kola pripremnog turnira u francuskom gradu Pou, a susret je odlučen posle velike greške Vladimira Micova u poslednjim sekundama.
"Odigrali smo veoma čvrstu utakmicu, kao što su uostalom bile sve dosadašnje. Šteta što je propust možda našeg i najiskusnijeg igrača u samom finišu rešio utakmicu. Imali smo priliku da odmerimio snage sa veoma dobrim grčkim timom i da igramo protiv njihovog odličnog centra >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Burusisa, koji nam je stvarao najviše problema i za koga u pojedinim situacijama nismo imali najbolja rešenja", rekao je Ðorđević za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

On je podsetio da protiv Grka nije nije igrao Kalinić, ali da se moglo videti koliko nedostaju povređeni igrači, pre svih Teodosić, Krstić i Nedović. "Uvek želim da na stvari gledam sa pozitivne strane, pa tako i na ovaj poraz. Priliku su dobili igrači koji su imali manju minutažu na turniru u Trstu, a isprobali smo i neke taktičke zamisli. Iako smo daleko od top forme, radujem se novim proverama sa jakim protivnicima, Hrvatskom koja je bila četvrta u Evropi i kontinetalnim šampioniom Franucskom. Puno smo u prethodnom periodu radili na atletskoj spremi, a bićemo pravi kad na red dođu rad na finesama i najsitnijim detaljima", zaključio je Ðorđević, koji je meč cprotiv Grčke vodio pod visokom temperaturom.
Narednu utakmicu na pripremnom turniru u Pou Srbija igra sutra od 16.30 sati protiv Hrvatske, a u poslednjem kolu, u nedelju od 20.30, sastaje se sa domaćinom Francuskom.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.