Đorđević: Daleko smo od top forme, nedostaju nam Teo, Krstić i Nedović

Izvor: Sportal.rs, 09.Avg.2014, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Daleko smo od top forme, nedostaju nam Teo, Krstić i Nedović

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević nakon poraza od Grčke na pripremnom turniru u francuskom gradu Po kaže da na stvari uvek gleda s pozitivne strane, pa tako i na ovaj duel. Istakao je da su “orlovi” daleko od top forme, ali da će biti pravi kada na red dođe rad na finesama.

- Odigrali smo veoma čvrstu utakmicu kao što su uostalom bile sve dosadašnje. Šteta što je propust možda našeg i najiskusnijeg igrača u samom finišu rešio utakmicu. Imali smo priliku da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << odmerimo snage sa veoma dobrim grčkim timom i da igramo protiv njihovog odličnog centra Burusisa koji nam je stvarao najviše problema i za koga u pojedinim situacijama nismo imali najbolja rešenja. Na ovom meču nije igrao Kalinić, ali se moglo videti koliko nam nedostaju naši povređeni igrači, pre svih Teodosić, Krstić i Nedović. Uvek želim da na stvari gledam sa pozitivne strane, pa tako i na ovaj poraz – istakao je Đorđević i dodao da su priliku dobili igrači koji su imali manju minutažu na turniru u Trstu.

- Isprobali smo i neke taktičke zamisli. Iako smo daleko od top forme radujem se novim proverama sa jakim protivnicima, Hrvatskom koja je bila četvrta u Evropi i kontinetalnim šampioniom Francuskom. Puno smo u prethodnom periodu radili na atletskoj spremi, a bićemo pravi kad na red dođu rad na finesama i najsitnijim detaljima – istakao je selektor Đorđević, koji je meč protiv Grčke u Pou vodio pod visokom temparaturom.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐORĐEVIĆ: Nedostaju nam povređeni igrači!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Avg.2014

- Na ovom meču nije igrao Kalinić, ali se moglo videti koliko nam nedostaju naši povređeni igrači, pre svih Teodosić, Krstić i Nedović - rekao je između ostalog selektor Srbije posle poraza od Grčke ..Košarkaška reprezentacija Srbija poražena je na prvom meču na turniru u Francuskoj. Bolji...

Nastavak na Telegraf.rs...

Ðorđević: Nismo imali rešenja za Burusisa

Izvor: Press, 09.Avg.2014

Srpski košarkaši izgubili su večeras rezultatom 66:64 u utakmici 1. kola pripremnog turnira u francuskom gradu Pou, a susret je odlučen posle velike greške Vladimira Micova u poslednjim sekundama.. "Odigrali smo veoma čvrstu utakmicu, kao što su uostalom bile sve dosadašnje. Šteta što...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.