ĐORĐEVIĆ: Nedostaju nam povređeni igrači!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Avg.2014, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐORĐEVIĆ: Nedostaju nam povređeni igrači!

- Na ovom meču nije igrao Kalinić, ali se moglo videti koliko nam nedostaju naši povređeni igrači, pre svih Teodosić, Krstić i Nedović - rekao je između ostalog selektor Srbije posle poraza od Grčke

Košarkaška reprezentacija Srbija poražena je na prvom meču na turniru u Francuskoj. Bolji od izabranika Aleksandra Đorđevića bili su košarkaši >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Grčke.

Selektor našeg tima video je i pozitvne strane u porazu, a smatra da je Janis Burusis odlučio pobednika.

Foto: Telegraf

- Odigrali smo veoma čvrstu utakmicu kao što su uostalom bile sve dosadašnje. Šteta što je propust možda našeg i najiskusnijeg igrača u samom finišu rešio utakmicu. Imali smo priliku da odmerimio snage sa veoma dobrim grčkim timom i da igramo protiv njihovog odličnog centra Burusisa koji nam je stvarao najviše problema i za koga u pojedinim situacijama nismo imali najbolja rešenja – rekao je Đorđević i dodao da se video nedostatak nekolicine povređenih u našem timu.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

- Na ovom meču nije igrao Kalinić, ali se moglo videti koliko nam nedostaju naši povređeni igrači, pre svih Teodosić, Krstić i Nedović. Uvek želim da na stvari gledam sa pozitivne strane, pa tako i na ovaj poraz. Priliku su dobili igrači koji su imali manju minutažu na turniru u Trstu, a isprobali smo i neke taktičke zamisli.

- Iako smo daleko od top forme radujem se novim proverama sa jakim protivnicima, Hrvatskom koja je bila četvrta u Evropi i kontinetalnim šampioniom Franucskom. Puno smo u prethodnom periodu radili na atletskoj spremi, a bićemo pravi kad na red dođu rad na finesama i najsitnijim detaljima – istakao je selektor Srbije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.