Ðoković u drugom kolu Melburna

Izvor: Press, 13.Jan.2014, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković u drugom kolu Melburna

Ðoković je uprkos malim problemima na početku meča ipak impresivno započeo odbranu titule na Australijen Openu.
Slovački teniser je istina, pokušao da se suprotstavi Ðokoviću, koga je uspeo jednom i da brejkne prvom setu, ali nakon taj brejka u drugom delu igre, kada ga je Ðoković bukvalno pregazio, popustili su svi bedemi njegove odbrane.
Srpski teniser je u trećem setu iskoristio talas psihološke prednosti, kojim je potopio Lacka u prethodnom setu i ekspresno ga matirao - 6:1.
Ðoković će u drugom kolu igrati protiv Argentinca Leonarda Majera koji je bio bolji od Španca Alberta Montanjesa sa 6:1, 6:3, 6:1.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sutra na terenu Ðoković, Ivanović i Dolonc, kreće i dubl

Izvor: Press, 14.Jan.2014, 13:25

Ðoković u drugom kolu oko četiri ujutro igra protiv Argentinca Leonarda Majera, sa kojim se do sada nikada nije sastajao. Srpski teniser je odbranu titule počeo pobedom protiv Slovaka Lukaša Lacka (3:0), dok je Majer bio bolji od Španca Alberta Montanjesa, takođe u tri seta.. Pre njih na teren...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.