Izvor: RTS, 24.Mar.2023, 10:06

Лидер Евролиге Олимпијакос без тренера дoлази Партизану "пред ноге"

Кошаркаши Партизана од 20 часова у "Штарк" арени дочекују Олимпијакос у мечу 30. кола Евролиге. Меч Партизана и Олимпијакоса почиње од 20 часова, а можете га пратити из часа у час на нашем порталу.
Још пет утакмица до краја регулараног дела лиге у којима >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Партизан вреба да сруши бар једног од три великана на свом терену.
Први пред "црно-беле" долази Олимпијакос, први тим табеле са главним МВП кандидатом Сашом Везенковим. Велики пех за тим из Пиреја биће изостанак тренера Јоргоса Барцокаса, који не долази у Београд због здравствених проблема.
У "ватреној" атмосфери Арене, која ће сигурно бити крцата, тим Жељка Обрадовић може да дође до врло важне победе не само за останак у плеј-оф конкуренцији, него и за што виши пласман. Партизан би у случају тријумфа и пораза Фенербахчеа од Жалгириса ушао у круг од три екипе са 17-13 између петог и седмог места. Меч Фенербахчеа и Жалгириса је такође врло важан за даљи пласман београдског тима.
Не треба да се заборави да ако неко зна шта је бучна публика, то је Олимпијакос. Имају изузетно искусне и квалитетне играче, који знају како да играју у неповољним условима.
Меч почиње од 20. часова, а можете га пратити из часа у час на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.