Zvezdo, ovo moraš da iskoristiš - Hofenhajm nastavio agoniju u Bundesligi!

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020, 21:09

Zvezdo, ovo moraš da iskoristiš - Hofenhajm nastavio agoniju u Bundesligi!

Poslednju pobedu naredni rival Crvene zvezde u Ligi Evrope ostvario je još krajem septembra.

Fudbaleri Hofenhajma počeli su treći mesec u nemačkom šampionatu bez pobede pošto su na gostovanju Majncu u poslednjem meču 9. kola odigrali 1:1.

Hofenhajm posle velike pobede protiv Bajerna krajem septembra i dalje čeka na trijumf u Bundesligi, a ništa bolje nije bilo ni posle ovog kola. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Samo četiri dana pred gostovanje Crvenoj zvezdi u Beogradu pružili su novu bledu partiju.

Majnc je poveo u 33. minutu golom švedsog veziste Robina Kaisona koji se najbolje snašao u petercu ubacivši loptu u mrežu.

Ovim rezultatom se otišlo na odmor, a reakcija gostiju je usledila u 62. minutu kada je Ilas Bebou iz prve reagovao na centaršut Sesenjeona i poravnao rezultat.

Samo tri minuta kasnije Majnc je mogao do novog vođstva, ali je golman Hofenhajma lepo odbranio.

U 80. minutu Zvezdin rival u Ligi Evrope ostao je sa desetoricom igrača kada je Denis Gajger dobio direktan crveni karton nakon opasnog starta.

Do kraja meča rezultat se nije menjao, pa je Hofenhajm stigao tek do devetog boda iz isto toliko kola, dok je Majnc sa ukupno pet i dalje u zoni ispadanja.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.