Izvor: Piplmetar.rs, 05.Jun.2023, 10:31

Zvezdino „dete“ se ne vraća na „Marakanu“ zbog bolje prilike

Portugalski list „Abola“ piše kako je sve izglednije da Mihailo Ristić ostane u Benfiki naredne sezone i da klub ima ozbiljnije planove sa njim.
To znači da neće doći do ponovnog oblačenja crveno-belog dresa, iako je šampion Srbije žarko želeo da vidi Ristića u svojim redovima. Ristić je bio druga opcija posle neuspelih pregovora sa Milošem Kerkezom.
Povreda je mučila Ristića ove sezone i mali prostor za proboj pored Aleksa Grimalda. Pošto Grimaldo sigurno napušta >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Benfiku ovog leta i seli se u Bajer, Mihailu se otvaraju nove mogućnosti.
„Sportski žurnal“ piše da se u krugovima oko Zvezde govori sve glasnije da Ristić nema nameru da se vrati u klub, te da ima ponude iz Francuske i Španije.
Ristić je debitovao za seniorski tim Crvene zvezde 2014. godine, zadržao se do 2017. i potom prešao u Krasnodar. Posle pozajmice u praškoj Sparti, tri godine u Monpeljeu, završio je u Benfiki.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.