Zvezdina poruka podrške Grcima (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2018, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina poruka podrške Grcima (foto)

Šampion Srbije uputio je poruku podrške grčkom narodu povodom katastrofalnih požara koji su odneli desetine ljudskih života.

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se na društvenim mrežama povodom dešavanja u Grčkoj.

Helenska republika, odnosno istočni deo poluostrva Atika zahvaćeni su požarima koji su do sada odneli preko 70 ljudskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << života.

Više od 180 ljudi je povređeno, a stotine se vodi kao nestalo. U oblastima zahvaćenim požarima uvedena je vanredna situacija, a proglašena je i trodnevna žalost u čitavoj zemlji.

Tim povodom oglasio se FK Crvena zvezda koji je na Instagramu poslao poruku podrške narodu Grčke.

"Povodom velikih i tragičnih požara u Grčkoj, Crvena zvezda izražava saučešće porodicama nastradalih, kao i celom narodu Grčke. Želimo da se ova strašna situacija što pre završi i da znate da su naš klub i naši navijači uz vas", poručuju iz Crvene zvezde.

Dobro je poznato da navijači Crvene zvezde gaje "bratske" odnose sa pristalicama atinskog Olimpijakosa, ali u ovakvim situacijama takve stvari i nisu važne jer je čitava zemlja pogođenja tragičnim dešavanjima.

Nadajmo se da se broj žrtava neće povećavati, te da će Grčka i njen narod brzo uspeti da se izbore sa posledicama katastrofalnih požara.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA UZ GRKE: Crveno-beli poslali emotivnu poruku podrške zbog požara koji su zahvatili Atinu

Izvor: Kurir, 24.Jul.2018

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se na Instagramu povodom velikih i tragičnih požara u Grčkoj.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.