Zvezdina petorka na kaljenju u novom superligašu!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020, 10:08

Zvezdina petorka na kaljenju u novom superligašu!

"Crveno-beli" imaju jasan plan.

U Crvenoj zvezdi neće biti mesta za sve talentovane fudbalere pošto će mnogi otići na sticanje značajnog iskustva.

Kako prenosi Sportski žurnal, Zvezda planira da pošalje čak petoricu fudbalera novom superligašu Zlatiboru.

Tako bi u Čajetinu trebalo da odu Dejan Vidić, Marko Konatar, Nemanja Stojić, Dimitrije Pobulić i Miloš Čupić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Vidić je stigao u Zvezdu pre tri godine upravo iz Zlatibora, pa bi relativno lako mogao da se prilagodi, a najzvučnije ime jeste Marko Konatar koji je dobio određene minute kod Dejana Stankovića.

Povratkom Stefana Hajdina pozicija levog beka biće popunjena, te su u Zvezdi odlučili da je najbolje za Konatara da stekne superligaško iskustvo pre nego što konkuriše za prvi tim.

"Crveno-beli" bi mogli da profitiraju od ovakve odluke budući da bi se petorka dodatno uigrala, ali treba napomenuti da u mnogim ligama širom sveta postoji ograničenje broja pozajmljenih fudbalera iz jednog tima zbog potencijalnog sukoba interesa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.