Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2020, 09:34

Zvezda šalje petoricu igrača Zlatiboru

I Konotar mora na kaljenje

Novi superligaš Zlatibor imaće veliku pomoć Crvene zvede u nastojanjima da se što lepše predstavi debitanskoj sezoni na elitnoj sceni. Sportski žurnal danas donosi informaciju da će crveno-beli Zlatiboru pozajmiti petoricu igrača, od kojih su neki prošle takmičarske godine nosili dres Grafičara i bili u vrhu Prve lige Srbije.

Dakle, za Zlatibor će u narednoj sezoni igrati napadač Dejan Vidić koji je došao u Zvezdu iz Zlatibora, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pre tri godine, zadnji vezni Nemanja Stojić, ofanzivni vezista Dimitrije Pobulić, golman Miloš Čupić i kao najzvučnije ime Marko Konotar.

Očekivalo se da mladi levi bek nastavi razvoj u seniorskom timu Crvene zvezde, ali očigledno Dejan Sanković je procenio da ne bi imao adekvatnu minutažu tokom narednih šest meseci. Posebno, što se sa pozajmice iz Voždovca vraća iskusni Stefan Hajdin.

Vrlo zanimljivu sezonu imao je ofanzivac Dimitrije Pobulić. On je bio jedan od najboljih igrača Grafičara, postigao je osam golova i upisao šest asistencija. Golman Miloš Čupić je u jednom periodu karijere već nosio dres Grafičara.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda šalje petoricu igrača u Zlatibor

Izvor: B92, 06.Jul.2020

Novi superligaš Zlatibor dobiće čak petoricu fudbalera Crvene zvezde za narednu sezonu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.