Zvezdin pun pogodak, stiže pojačanje, ovo su detalji! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin ''pun pogodak'', stiže pojačanje, ovo su detalji! (video)

Italijani potvrdili, prvi veliki posao Dejana Stankovića u prelaznom roku.

Nekoliko dana se već spekuliše o prvom Zvezdinom zimskom pojačanju i sve je izvesnije da će ono stići iz inostranstva.

U medijima su se pominjala dva imena, od kojih bi jedno trebalo da bude angažovano kao pojačanje na poziciji zadnjeg veznog igrača - Seku Sanogo iz Al Itihada, ili Godfred Donsah iz Bolonje, trenutno na pozajmici u belgijskom Serkl Brižu.

Izgleda da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Zvezda ipak prelomila i da je izbor pao na Sanoga.

To se može zaključiti posle najnovije informacije koju je objavio italijanski ''Kalčomerkato''. Prema njihovim saznanjima, Sanogo će sa svojim menadžerom Đanlukom di Domenikom doputovati u Beograd na završne pregovore, a plan je da na ''Marakanu'' stigne kao pozajmljeni fudbaler Al Itihada, mada na ''Transfermarktu'' piše da je on slobodan igrač. Očigledno, još uvek je ugovorom vezan za saudijski klub u koji je stigao pre godinu dana iz švajcarskog Jang bojsa.

Sanogo ima 30 godina, može da igra i ofanzivnije, kao centralni, ili ofanzivni vezista, pa bi Stanković mogao da ga koristi u različitim ulogama.

Videćemo vro brzo kakav će biti rasplet ove priče, a ''Kalčomerkato'' već procenjuje da bi ovo mogao da bude Zvezdin i Stankovićev ''pun pogodak''.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.