Zvezdin plavi čuperak i na Instagramu proslavio ubedljiv trijumf nad Lalama (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin ''plavi čuperak'' i na Instagramu proslavio ubedljiv trijumf nad ''Lalama'' (foto)

Mičel Donald je, kao i većina fudbalera Crvene zvezde bio na meti kritika posle poraza u 152. večitom derbiju, ali na njegov i odgovor njegovih saigrača se nije dugo čekalo.

A odgovorili su na najbolji način, na terenu - odličnom igrom, ubedljivom pobedom nad Vojvodinom (4-1) i povratkom na prvo mesto na tabeli Supelige.

Mičel Donald je svojim pogotkom sredinom drugog poluvremena slomio otpor Novosađana, posle čega je Zvezda lako dotukla uzdrmanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rivala.

Nedugo posle ovog trijumfa, Donald se oglasio na Instagramu, porukom ''idemo momci'' na srpskom jeziku, kojom je pokazao koliko mu je stalo da Zvezda nastavi sa pobedama.

Idemo momci ⚪️🔴⚽️

A photo posted by 🔴⠀⠀⠀⠀⚪️ (@mitchell.donald) on Sep 25, 2016 at 2:25pm PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.