Zvezdin loš početak 2014: Crveno-beli izgubili od Sloge iz Petrovca na Mlavi

Izvor: Blic, 18.Jan.2014, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin loš početak 2014: Crveno-beli izgubili od Sloge iz Petrovca na Mlavi

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u prvoj utakmici koju su odigrali u 2014, a u sklopu priprema za prolećni deo sezone od crveno-belih su na Marakani bili bolji igrači Sloge iz Petrovca na Mlavi koji su trijumfovali sa 0:1.

Trener domaćih Slaviša Stojanović odlučio je da startnu postavu čine golman "zlatnih orlića" Predrag Rajković, te Mijalović, Krneta, Martinović, Lazić koji je zaigrao kao desni bek, mladi Jokić koji je doveden iz Partizanove omladinske škole >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao zadnji vezni, a igrali su od početka i Milijaš, Pečnik, Milunović, Mihajlović i Dauda.

Tri uvodne šanse Daude, jedna čak i sa sedam metara, prošle su bez promene rezultata, a da tako ostane pobrinuo se i mladi Zvezdin golman Rajković, intervanisavši odlično u dva navrata tokom prvog poluvremena.

U drugom je zaigrala potpuno drugačija Zvezdina postava. Na terenu su bili Vesić, Petković, Omega, Arauho, Petković, Kovačević, Gogić, Đuričković, Lazović, Onjilo i Ožegović.

Oporavljeni Lazović prvi je pripretio gostima iz Petrovca na Mlavi, potom je sa slične udaljenosti, izvan kaznenog prostora, šut oprobao Đuričković, a i Onjilo je posle Lazovićevog centaršuta bio u šansi, no njegov pokušaj glavom bio je neprecizan. Razigrani Darko Lazović, međutim, nije bio dovoljan za Zvezda, i pored bolje igre nego u prvom poluvremenu, povede. Naprotiv.

Pred kraj meča, čuvar mreže Miloš Vesić se poigravao ispred gola, izgubio loptu, a Atanasijević to kaznio postigavši jedini pogodak na meču.

>

U samoj završnici, Onjilovo progiravanje omogućilo je Ožegoviću da proba da poravna rezultat uklizavanjem, što je on i pokušao, ali je lopta umesto mreže pogodila stativu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdin loš početak 2014: Crveno-beli izgubili od Sloge iz Petrovca na Mlavi

Izvor: Dzungla.org, 18.Jan.2014

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u prvoj utakmici koju su odigrali u 2014, a u sklopu priprema za prolećni deo sezone od crveno-belih su na Marakani bili bolji igrači Sloge iz Petrovca na Mlavi koji su trijumfovali sa 0:1.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.