Stojanović posle poraza od Sloge: Rezultat je uvek bitan, a mi smo se ispromašivali

Izvor: Blic, 18.Jan.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović posle poraza od Sloge: Rezultat je uvek bitan, a mi smo se ispromašivali

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su na Marakani u prvoj pripremnoj utakmici za prolećni deo sezone od Sloge iz Petrovca na Mlavi sa 0:1, a trener Slaviša Stojanović žalio je za propuštenim prilikama.

"Rezultat je uvek bitan. Imali smo dosta prilika za pogodak, ali nismo uspeli da ih realizujemo. Pored rezultata, najvažnije je bilo da se uverimo u kakvom je fizičkom stanju ekipa. Za prethodnih osam dana uspeli smo da odradimo sve što smo planirali. U ponedeljak putujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Sloveniju na prvi deo priprema i nastavljamo sa žestokim radom", rekao je za klupski sajt Slaviša Stojanović, koji je izdvojio povratnika Darka Lazovića.

Gol je postigao Atanasijević zahvaljujući kiksu golmana Vesića, pa je Zvezda porazom počela pripreme pred odlazak u Sloveniju u ponedeljak.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojanović posle poraza od Sloge: Rezultat je uvek bitan, a mi smo se ispromašivali

Izvor: Dzungla.org, 18.Jan.2014

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su na Marakani u prvoj pripremnoj utakmici za prolećni deo sezone od Sloge iz Petrovca na Mlavi sa 0:1, a trener Slaviša Stojanović žalio je za propuštenim prilikama.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Stojanović: Nastavljamo sa žestokim radom

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Jan.2014

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović nije bio zadovoljan rezultatom u pripremnom meču sa Slogom iz Petrovca na Mlavi.. (FOTO: Fk Crvena zvezda). – Rezultat je uvek bitan. Imali smo dosta prilika za pogodak, ali nismo uspeli da ih realizujemo. Pored rezultata, najvažnije je bilo da se uverimo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.