Zvezdin ekspres-odgovor na finansijski dug!

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin ekspres-odgovor na finansijski dug!

Marko Petrović ekspresno dao odgovor na pisanja medija.

Agencija za privredne registre je objavila da je Crvena zvezda u dugu od skoro 35 miliona evra, što nije u skladu sa  onim što je predstavio Zvezdan Terzić pre mesec dana kada je istakao da je dug Crvene zvezde svega 14 miliona evra.

Ipak, tada je Terzić napomenuo da će finansijski izveštaji biti drugačiji.

Sada se tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << povodom oglasio i Marko Petrović, finansijski direktor kluba iz Ljutice Bogdana.



"Već smo ranije rekli da finansijski izveštaj sadrži određene računovodstvene stavke za koje klub neće imati obavezu plaćanja, tako da ce i računovodstveni dug kao obračunska kategorija biti veći od realnog novčanog duga.







Crvena zvezda na današnji dan ima dug od 14 miliona evra, ali i taj dug od 14 miliona ni u kom segmentu ne remeti stabilnost i normalno funkcionisanje naseg kluba", rekao je on.

Terzić govorio jedno, papiri kažu drugo, koliki je zapravo dug Crvene zvezde? https://t.co/bmoXz2X7I4

— Sportske.net (@sportske) June 25, 2019
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Zvezdin dug iznosi 34,3 miliona evra!

Izvor: B92, 25.Jun.2019

Na sajtu Agencije za privredne registre objavljen je finansijski izveštaj fudbalskog kluba Crvena zvezda...Finansijski izveštaj Crvene zvezde za 2018. godinu objavljen je na sajtu APR-a. U njemu se nadodi da je dug Zvezde, zaključno sa 31. decembrom 2018. godine, 34.348.500 evra...Zapravo, navodi...

Nastavak na B92...

Zvezda: Dug na današnji dan iznosi 14 miliona evra

Izvor: Danas, 25.Jun.2019

Finansijski direktor Crvene zvezde Marko Petrović izjavio je danas da dug tog fudbalskog kluba iznosi 14 miliona evra. Članak Zvezda: Dug na današnji dan iznosi 14 miliona evra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.