Zvezdin dvojac pokupio priznanja: Marin najbolji igrač, Milojević najbolji trener

Izvor: B92, 16.Maj.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin dvojac pokupio priznanja: Marin najbolji igrač, Milojević najbolji trener

Vezista Crvene zvezde Marko Marin proglašen je za najboljeg fudbalera Superlige ove sezone u izboru kolega i trenera.

Marin je nagradu dobio na svečanosti u organizaciji Zajednice Superlige i televizije Arenasport.

Pored njega u idealnom timu su još četvorica saigrača – golman Milan Borjan, Filip Stojković, Mohamed El Fardu Ben i Dušan Jovančić.

Mesto među 11 najboljih našli su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još Nemanja R. Miletić (Partizan), Radovan Pankov (Radnički Niš), Miroslav Bogosavac (Čukarički), Nikola Drinčić (Radnički Niš), Ognjen Mudrinski (Čukarički) i Nermin Haskić (Radnički Niš).

Za najboljeg trenera proglašen je iz Crvene zvezde Vladan Milojević, drugu godinu zaredom, dok je najbolji mladi igrač Igor Zlatanović iz Radnika.

Specijalna priznanja dobili su kapiteni Partizana, Crvene zvezde i subotičkog Spartaka, Saša Ilić, Nenad Milijaš i Vladimir Torbica, koji uskoro odlaze u igračku penziju.

Gol sezone delo je, takođe, Marina u meču protiv Proletera kada sjajnim lob udarcem pogodio protivničku mrežu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Superliga 2018/19: Najbolji su Marin i Milojević

Izvor: Mondo, 16.Maj.2019

Na ceremoniji u beogradskom hotelu dodeljena su priznanja za najbolje pojedince u ovoj sezoni Superlige Srbije...Vezista Crvene zvezde Marko Marin proglašen je za najboljeg fudbalera Superlige ove sezone u izboru kolega i trenera...Nemac srpskog porekla je nagradu dobio na svečanosti u beogradskom...

Nastavak na Mondo...

Igor Zlatanović iz Radnika najbolji mladi igrač Superlige

Izvor: JužneVesti.com, 17.Maj.2019, 10:15

Najbolji mladi igrač ovosezonske Superlige je mladi reprezentativac Radnika iz Surdulice Igor Zlatanović, a kao što su Južne vesti već najavile, u najboljih 11 za sezonu 2018/2019 je trojka iz niškog Radničkog - napadač Nermin Haskić, vezista Nikola Drinčić i štoper Radovan Pankov...Na svečanosti...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.