Igor Zlatanović iz Radnika najbolji mladi igrač Superlige

Izvor: JužneVesti.com, 17.Maj.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Zlatanović iz Radnika najbolji mladi igrač Superlige

Najbolji mladi igrač ovosezonske Superlige je mladi reprezentativac Radnika iz Surdulice Igor Zlatanović, a kao što su Južne vesti već najavile, u najboljih 11 za sezonu 2018/2019 je trojka iz niškog Radničkog - napadač Nermin Haskić, vezista Nikola Drinčić i štoper Radovan Pankov.

Na svečanosti u Beogradu izabrani su najbolji u fudbalskoj Superligi ove sezone. Među dobitnicima priznanja su četiri igrača iz dva kluba sa juga Srbije - Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i Radnika.

Najbolji strelac surduličkog Radnika Igor Zlatanović je ove sezone postigao 12 golova i na šestom mestu je liste strelaca u sezoni. Zlatanović je prošle godine produžio ugovor sa surduličkim superligašem do juna 2021. godine.

Među najboljih 11 i trojka iz Radničkog; foto: FSS

Da će "Real sa Nišave" imati tri igrača u idealnom sastavu Južne vesti su najavile pre dva dana.

Haskić je ove sezone postigao 24 gola za Radnički i najbolji je strelac Superlige, dok je Radovan Pankov odigrao najbolju sezonu u svojoj karijeri i izazvao interesovanje velikih klubova, a jedan od najboljih igrača niškog tima Nikola Drinčić je drugi put zaredom u idealnom sastavu elitnog šampionata.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.