Zvezde kod Đokovića za decu Srbije

Izvor: B92, 10.Sep.2013, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde kod Đokovića za decu Srbije

Novak Đoković organizovaće u utorak dobrotvornu večeru u Njujorku, gde će sakupljati sredstva za pomoć programima ranog razvoja i obrazovanja dece u Srbiji.

Ovo je treća večera koju organizuje Fondacija Novak Đoković, prethodne dve održane su u Njujorku 2012. i letos u Londonu, gde je prikupljeno oko 2,8 miliona dolara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Među zvanicama su poznata holivudska imena Robert De Niro, Kejt Hadson i Goldi Houn, modni magnati Tomi Hilfiger, Dona Karan, top-model Naomi Kembel i biznismen Ronald Barkli.

U centru pažnje biće i globalni ambasador fondacije vojvotkinja od Jorka, Sara Ferguson, kao i predstavnici Fondacije princeze Šarlen od Monaka. Dobrotvorni događaj počinje od 19.30 sati po američkom vremenu u svečanoj sali "Kapital". Na listi zvanica koje će proći crvenim tepihom su još engleski komičar i glumac Riki Džervis, model i glumica Olivia Palermo, top model kompanije Viktorija Sikrt Karolina Kurkova, glumica i model Moli Sims, holivudska zvezda Kevin Spejsi, legendarni teniseri Džimi Konors i Džon Mekinro, jedan od najboljih plivača svih vremena Rajan Lohti i mnoge druge ugledne i javne ličnosti iz sveta sporta, mode i filma. Misija Novakove fondacije je da pomogne ugroženoj deci, naročito u Srbiji. Fondacija saradjuje sa lokalnim organizacijama koje dele slične vrednosti na uvodjenju novih usluga i stvaranju boljih uslova za obrazovanje i rani razvoj mališana.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova dobrotvorna večera Đokovića u Njujorku, svetske zvezde pomažu deci Srbije

Izvor: Blic, 10.Sep.2013

Najbolji teniser sveta Novak Đoković održaće u Njujorku u utorak od 19:30 po američkom vremenu dobrotvornu večeru, na kojoj će se skupljati sredstva za pomoć programima ranog razvoja i obrazovanja dece u Srbiju. ..Pozivu Fondacije "Novak Đoković" odazvao se veliki broj sportista, foto-modela,...

Nastavak na Blic...

Novakova pobeda van terena Njujorka: za decu u Srbiji skupio 2.5 miliona dolara!

Izvor: Blic, 11.Sep.2013, 11:00

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je u Njujorku priredio dobrotvornu večeru, na kojoj je prikupljeno 2.5 miliona dolara za pomoć programima ranog razvoja i obrazovanja dece u Srbiji...Fondacija "Novak Đoković" je ovom večerom nastavila sa humanitarnim radom kako bi ulepšala detinjstvo mališanima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.