Zvezdaši smo

Izvor: Glas javnosti, 01.Jul.2009, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdaši smo

Toplica Spasojević i Goran Bunjevčević, nekadašnji čelnici Crvene zvezde zapanjeni su izjavama aktuelnog predsednika „crveno-belih“ da su u svoje vreme neplanski vodili klub i smišljeno preplaćivali igrače. Spasojević koji je bio zadužen za poslovni, a Bunjevčević za sportski segment vođenja Zvezde iznose argumente i oponiraju Lukiću.

- Uvek sam bio „zvezdaš„ i nikada neću reći nijednu ružnu reč protiv bilo kog zvezdaša. Znam samo da smo radili pošteno, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << smo gledali da saniramo ogromne dugove koje smo zatekli i da smo u tome delimično i uspeli. Otišli smo jer nas nije pratio rezultat i zato što nismo hteli sukob s navijačima - rekao je Toplica Spasojević za Kurir i Glas javnosti.

Goran Bunjevčević kaže da su se on i ostali čelnici trudili da posluju što štedljivije i da nije tačna Lukićeva tvrdnja da su se razbacivali Zvezdinim parama.

- Trudili smo se da budemo štedljivi u svim sferama. Baš u ovo vreme prošlog leta na pojačanja je naša uprava potrošila oko milion evra. Bilo je nekorektno s Lukićeve strane da onako paušalno iznese podatke u javnost, jer nije bilo baš onako kako je on pričao. Iza nas postoje papiri - rekao je Goran Bunjevčević i dodao:

- Imali smo program za osnivanje akademija fudbala po Srbiji, što je na našu žalost Partizan pretočio u delo. Svesno se zaboravlja i da Zvezdin teren ima najkvalitetniju travu u okruženju, te da je izgrađen i teren s veštačkom travom.

Nekadašnjem sportskom direktoru „crveno-belih“ jako teško pada kada ljudi koji predstavljaju Crvenu zvezdu optužuju bivšu upravu za svaki neuspeh.

- Čim iskrsne prvi problem, odmah udri po Toplici i Bunji. Zašto? Simptomatično je da su deset meseci posle za sve loše u Zvezdi krivi oni koji su je vodili prošle sezone. Lukiću, pa mi smo „zvezdaši“, zašto da udaramo jedni za druge.

Bunjevčević je podsetio da mirno sedi kući i da se nije „ugradio“ ni na jednom igraču Crvene zvezde.

- Svi koji sada sede u Upravnom odboru Zvezde ili su na nekim funkcijama bili su u Zvezdi ili oko nje i u proteklih nekoliko godina. Čovek sam koji je dovoljno zaradio u karijeri i koji se nije „ogrebao“ ni o jedan transfer. Ako nešto imaju protiv mene, onda to treba da prijave, pa da se tim bave državni organi, ili policija. A, ne da ovako pričaju prazne priče bez argumenata - zaključio je Goran Bunjevčević.

Pa što ste propali,ispali iz svih takmičenja i napravili

milonsku dubiozu ,KAD STE TAKO FINO.POŠTENO,BEZ DINARA "GREBANJA"

VODILI USPESNO CRVENU ZVEZDU.

Koja nikad u svojoj istoriji nije ovoliko crvenela - verovatno zbogmene,

da sam na vreme otišao u policiji,mozda bi bilo drugojačije?

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.