Zvezdaši kupili 15.000 paketa karata za jedan dan

Izvor: B92, 07.Sep.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdaši kupili 15.000 paketa karata za jedan dan

Za utakmice Crvene zvezde ove jeseni vlada nezabeleženo interesovanje. Navijači Zvezde su za nešto više od jednog dana kupili čak 15.000 paketa karata za LE.

Paketi su u sredu pušteni u prodaju putem interneta, a serveri povremeno nisu mogli da podrže toliki broj pristiglih zahteva pa je bilo zastoja u njihovom radu.

Blagajne se od petka u 11 sati otvaraju i na stadionu "Rajko Mitić". Radiće do 19 časova. Osim paketa ulaznica, od petka se prodaju i ulaznice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za meč Zvezda – BATE Borisov.

Od petka do ponedeljka će u periodu rada blagajne vlasnici sezonskih karata moći da podignu pakete za grupnu fazu Lige Evrope besplatno. Karte dobijaju za mesta za koja su kupili i sezonsku kartu.

Klub je još ranije objavio da se zbog velikog interesovanja besplatne ulaznice neće štampati.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.