Nezapamćeno interesovanje - Zvezda preko interneta za 24 sata prodala 15.000 paketa za LE!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Sep.2017, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezapamćeno interesovanje - Zvezda preko interneta za 24 sata prodala 15.000 paketa za LE!

Blagajne rade tek od petka, očekuju se velike gužve ispred Marakane...

Paketi ulaznica za tri utakmice koje će Crvena zvezda odigrati kod kuće u grupnoj fazi Lige Evrope u sredu su pušteni u prodaju, a interesovanje koje vlada je nezabeleženo.

Za nešto više od jednog dana, preko interneta, odnosno sajta iticket.rs, prodato je 15.000 paketa! Neverovatan broj koja samo pokazuje da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će Crvena zvezda u grupnoj fazi svog evropskog nastupa imati veliku, veliku podršku sa tribina.

Internet prodaja je i dalje u toku, a od sutra, u petak, počeće i prodaja paketa karata na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“. Blagajne našeg stadiona otvoriće se u 11 časova, i radiće sve do 19 časova. U istim terminima, blagajne će raditi i tokom narednih dana.

Osim paketa karata, na blagajnama će od petka biti moguće kupiti i pojedinačne ulaznice za utakmicu protiv ekipe BATE Borisov. U isto vreme (petak, subota, nedelja i ponedeljak od 11 do 19 časova), na blagajnama našeg stadiona, vlasnici kupljenih sezonskih karata će na posebnom šalteru moći da besplatno preuzmu svoje pakete. Neophodno je da sa sobom ponesu svoju sezonsku ulaznicu, na osnovu koje će dobiti paket karata za isto mesto za koje je izdata i sezonska karta.

Još jednom, cene paketa ulaznica su sledeće:

Sever i jug: 3.450 rsd;

Istok: 6.600 rsd;

Zapad: 7.500 rsd;

Cene pojedinačnih ulaznica za utakmice u grupnoj fazi su sledeće:

Sever i jug: 1.200 rsd;

Istok: 2.500 rsd;

Zapad: 3.000 rsd;

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INVAZIJA NA PEKETE KARATA: Nezabeleženo interesovanje za ulaznice za Ligu Evrope

Izvor: Kurir, 07.Sep.2017

Paketi ulaznica za tri utakmice koje će Crvena zvezda odigrati u grupnoj fazi Lige Evrope u sredu su pušteni u prodaju, a interesovanje koje vlada je nezabeleženo.

Nastavak na Kurir...

Zvezda prvog dana prodala trećinu karata za utakmice Lige Evrope

Izvor: Vesti-online.com, 07.Sep.2017

U sredu je počela prodaja kompleta ulaznica za mečeve Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona, a koliko je interesovanje vladalo najbolje govori podatak da sajt iticket.rs u početku nije mogao da izdrži broj ulaza pa je dugo bio van funkcije...Posle nešto više od 24 sata prodaje saopšteno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.